Mobilplaneten Serviceblankett

Om du fått en blankett från oss med nedan information ifylld så behöver du inte fylla i nedan, däremot bör du ändå läsa texterna längre ner.

Uppgifter om enheten
Jag har tagit bort koder så ni kan testa min mobil *
Jag skickar inte med några tillbehör. *

Våra gratis förfrankerade kuvert använder fraktmetoden “POSTEN VARUBREV”. Denna metod är delvis spårbar och skall lämnas in till närmaste postombud (ombud som ICA/Konsum går också bra). Önskas full spårbarhet rekommenderar vi att du skickar med REK eller FÖRETAGSPAKET. Vi ansvarar inte för paket försvunna under transport. Dock har vi tills dagens datum inte vart med om att paket försvunnit. 

Se till att enheten är väl förpackad för att undvika fraktskador eller andra skador, skicka dock inte med telefonens originalkartong då den kan komma att slängas. Tänk på att varken fraktbolaget eller vi ansvarar för skador som uppstår under leverans. 

Vi ansvarar inte för informationen som finns lagrad på enheten, därför rekommenderar vi att man alltid har en säkerhetskopia.

Gratis frakt gäller endast frakten från er till oss, alltså fraktsedel eller packmaterial. Frakten från oss tillbaka till er tillkommer enligt 69kr inklusive moms för privatperson och 88kr exklusive moms för företag.

Enheten skickas till: Avenyn 43, 41136 Göteborg 

Vid frågor kontakta oss på 031 – 20 29 39 eller info@mobilplaneten.se 

Jag har läst och godkänner ovan information *
Jag önskar/önskar inte få följande skickat till mig: *